Wie ben ik

Ik ben Erin Blom, 20 jaar en woon in Gorinchem. Toen ik klein was hield ik al van knutselen, knippen en plakken, kortom lekker creatief bezig zijn. Niet gek dus dat ik na mijn middelbare school koos voor een opleiding aan het Grafisch lyceum in Utrecht. Van september 2012 tot februari 2015 volgde ik hier de opleiding Allround DTP-er.

Tijdens de opleiding heb ik twee keer stage gelopen. Mijn eerste stage was bij Twin Media in Culemborg. Ik versterkte hier het team in de studio met het opmaken van magazines, folders, boeken, flyers etc. Het ging erg goed en daarom mocht ik mijn tweede stage ook bij dit bedrijf lopen bij de art-directors. De tijdschriften die in dit team opgemaakt worden zijn publieksbladen zoals: Jamie Magazine, Historisch Nieuwsblad, Kunstbeeld, Maarten, New Scientist. Aan deze bladen heb ik meegewerkt. Een leuke uitdaging!

In februari 2015 ben ik cum laude afgestudeerd voor de opleiding. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad op deze school en heb veel geleerd. Niet alleen het realiseren van media-uitingen maar ook het ontwerpen ervan is mij geleerd. Ik heb les gehad in webdesign: het ontwerpen en het bouwen van een website.

Alle kennis die ik tot nu toe heb opgedaan wil ik graag toepassen bij Studio Dip. Omdat ik leergierig ben leer ik elke dag nog veel bij van de opdachten die ik krijg. Ook volg ik veel tutorials om beter te worden in mijn vak.